Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ! ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΛΑΣ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΣΤΟΛΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ!
        Δυστυχώς η καταστρεπτική αδιαφορία του μεγάλου και ισχυρού δήμου σε οτιδήποτε υπάρχει και λειτουργεί στους Φιλίππους, συνεχίζει το έργο της! Σειρά είχε το δημοτικό αναψυκτήριο στους Φιλίππους, το «καφέ με θέα»! Ένα αναψυκτήριο που όλοι μας θυμόμαστε με πόσο κόπο κατασκευάστηκε επί Δήμου Φιλίππων! Αλλά είπαμε, ότι κατασκευάστηκε επί δήμου Φιλίππων είναι «κακό» και πρέπει να καταστραφεί! Επειδή βλέπω δημοσιεύματα στον τύπο της Καβάλλας που αναφέρουν το γεγονός σαν να έγινε τις τελευταίες ημέρες, να τους ενημερώσω πως είναι μία καταστροφή διαρκής! Για πολλούς μήνες οι βάνδαλοι γκρεμίζουν το στολίδι των Φιλίππων και κανείς τοπικός σωτήρας είπε μία λέξη!  Όλοι αυτοί που είναι πολύ δυνατοί στα λόγια, ή δεν είδαν τίποτα ή δεν νοιάστηκαν καθόλου! Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει! και ρωτάμε εμείς ονομαστικά, τον καθένα χωριστά, διότι είμαστε πολίτες δημοκρατικού ( ; ) κράτους και έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε, εμείς, και υποχρέωση να μας ενημερώνουν οι αντιπρόσωποί ( ; ) μας!
 
Κύριε Φιλόσογλου, έχετε γνώση του θέματος και τι κάνατε για αυτό; Εσείς κατάγεστε από τους Φιλίππους! Κύρια Μπαλτζίδου, έχετε γνώση του θέματος, και τι πράξατε ως αντιδήμαρχος Φιλίππων; Μήπως πρέπει να σας ενημερώσουμε που, περίπου, είναι το αναψυκτήριο; Κύριε Τσουρουκίδη, τι έχετε να μας πείτε; Το γνωρίζατε, κάνατε κάτι; Κύριε Καλανταρίδη, θα μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας; Γνωρίζατε το θέμα, αν όχι γιατί; Κύριε Κυριακίδη, εσείς που αποδείξατε πως έχετε τσίπα και κατάγεστε από τους Φιλίππους ( έχετε λίγους μήνες στη θέση του δημοτικού συμβούλου ), έχετε να μας πείτε δύο λόγια; Κύριε Πουρσάευ, από την οικία σας βλέπετε το αναψυκτήριο κάθε μέρα! Βέβαια είστε στην αντιπολίτευση, αλλά μία ερωτησούλα κάνατε; Κύριε Τσανακτσή, κάποιο σχόλιο, ίσως….; Κύριε Μπόνια, έχετε διατελέσει αντιδήμαρχος Φιλίππων, έχετε να μας πείτε κάτι;
Τους Καβαλλιώτες δεν τους ρωτάμε, είναι ξένοι και έχουν ξεκάθαρη θέση αδιαφορίας για τους Φιλίππους! Ο κύριος Βέρρος όμως…, ε κύριε Βέρρο; Ξεχάσατε την καταγωγή σας; Να είστε σίγουρος πως και εμείς προσπαθούμε να ξεχάσουμε πως κατάγεστε από τους Φιλίππους! Στους βανδάλους που έκαναν αυτές τις καταστροφές δεν έχουμε καμία ερώτηση να κάνουμε! Με άθλιους βαρβάρους δεν ανοίγουμε κουβέντα! Πόσο μαλάκες μπορεί να είναι ( συγγνώμη , δεν βρίσκω άλλη λέξη κατάλληλη. Αν έχετε εσείς, οι αναγνώστες εννοώ, να την αντικαταστήσω ) εκτός από βάρβαροι και απροσάρμοστοι;
Ανιπτόπους, 15/08/2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου