Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ WAVE RUN Ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΦΤΣΙΔΗΣ. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ…       
Το wave run είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες δρόμου. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Νίκο Λαφτσίδη να τερματίσει πρώτος των πρώτων, δηλαδή πρώτος σε όλες τις κατηγορίες των αθλητών που συμμετείχαν ( οι κατηγορίες είναι ηλικιακές ). Σε έναν αγώνα που είναι για λίγους, καθώς ο βαθμός δυσκολίας του είναι πολύ μεγάλος, ο Νίκος Λαφτσίδης έκανε αυτό που συνηθίζει να κάνει. Απλά, τερμάτισε πρώτος! Αλλά αυτή τη φορά είπε να μας κάνει λίγο ακόμα πιο υπερήφανους και τερμάτισε πρώτος σε όλες τις κατηγορίες! 28 χιλιόμετρα πάνω στην άμμο. 28 χιλιόμετρα παραλίας. 28 χιλιόμετρα, που ξεκινούν από το αρχαίο λιμάνι των Αβδήρων και καταλήγουν στο λιμάνι της Κεραμωτής! 28 χιλιόμετρα που περνούν μέσα από το δέλτα του ποταμού Νέστου! Ο αγώνας έγινε το Σάββατο, 28 Ιουλίου και ξεκίνησε στις 20:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου