Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΕΥΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Ο ΤΑΡ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ…, ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.


        Με αμείωτο πάθος και αγωνιστική διάθεση, η μεγάλη πλέον πλειοψηφία των κατοίκων των Φιλίππων, συνεχίζουν τον αγώνα εναντίον της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης Καλπακίδης, συνεχίζει την απεργία πείνας. Η ψυχική, ψυχολογική και κλινική εικόνα του προέδρου του αγροτικού συλλόγου είναι εξαιρετικές και η αγωνιστική του διάθεση διαρκώς μεγαλύτερη. Το πιο σημαντικό στοιχείο, όπως συμφωνούν όλοι και φυσικά μαζί τους και η Πρωτοβουλία Φιλίππων, είναι το γεγονός πως όλο και περισσότεροι κάτοικοι των Φιλίππων, που μέχρι τώρα δεν είχαν επιδείξει κάποια αγωνιστικότητα, πλέον δίνουν το πάρων καθημερινά. Όλο και περισσότερο η μαζικότητα πιέζει την εταιρεία και την κυβέρνηση σε μία κατεύθυνση λογικής και δημοκρατικότητας, καθώς στις δημοκρατίες η απόλυτη εξουσία είναι ο λαός
. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία, αμήχανη, κάνει πως συνεχίζει τις εργασίες στης με μία πρόφαση κανονικότητας. Κλεισμένη στο χώρο που τους είχαν αποκλείσει η κάτοικοι πριν από τρία χρόνια, παίζει σαν τα παιδάκια στις παραλίες! Στην ουσία δεν κάνει τίποτα, αλλά προσπαθεί να δώσει την εικόνα πως είναι αδιάφορη μπροστά σε αγώνες και αποφάσεις.

Αντιγνώμων, 05/07/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου