Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ.


       
 Με μια ανάρτηση, πραγματικό κόλαφο για τον δήμο Καβάλλας και το ΔΗΠΕΘΕ, ο διάσημος ηθοποιός Γεράσιμός Σκιαδαρέσης, αναλύει τα παιχνίδια που παίζονται με πρόσχημα τον πολιτισμό και την κοινωνική πολιτική. Εμείς, απλά αντιγράφουμε τα λόγια του ηθοποιού, χωρίς σχόλια:
«Δύο σχόλια για τον δήμο Καβάλας μετά την παράστασή μας. Όταν ένας δήμος θέλει να κάνει « κοινωνική πολιτική» ( ψηφοθηρία ή άλλη του ονομασία )ας το κάνει με τις δικές του δυνάμεις και όχι στην πλάτη ιδιωτών, τους οποίους δεν έχει ενημερώσει! Το να χορηγείς κάρτες απεριορίστων παραστάσεων (!!!) βάζοντας στο θέατρο 250 ψηφοφόρους σου , στερώντας από τους εργαζόμενους της παραγωγής μέρος της αμοιβής τους,  μόνο κοινωνική πολιτική δεν μυρίζει! Η δε διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ
, ανεχόμενη αυτή την κατάσταση δείχνει , όχι μόνο την έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στους εργαζομένους του θεάτρου και τους συναδέλφους ηθοποιούς, αλλά ταυτόχρονα στέλνει και ένα λάθος μήνυμα κοινό ενισχύοντας τη λογική του «τζάμπα»!!! Διαμορφώνει θεατές που απαξιώνουν το θέατρο θεωρώντας το κάτι ευτελές, το οποίο τους προσφέρεται δωρεάν και κατά συνέπεια του δίνουν τον ανάλογο σεβασμό. Ο ελληνικός παραγοντισμός που χρόνια τώρα καταστρέφει αυτή εδώ τη χώρα ανθίζει στην υπέροχη Καβάλα! Κρίμα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου