Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΟΧΤΩ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΡ.       
Και νέα αναβολή των οχτώ που έγινε σήμερα ( 12/07/2018 ). Αιτία και πάλι η ίδια, δεν εμφανίστηκε ο μάρτυρας κατηγορίας. Νέα ημερομηνία η 13η Δεκεμβρίου του 2018. Βέβαια, αυτό το ερώτημα που έχουμε όλοι μέσα μας…, και να έρθει, τι ακριβώς θα πει; Οι κατηγορίες είναι τόσο αβάσιμες και αστείες που καταρρέουν από μόνες τους! Πως μπορεί κάποιος να εμποδίσει την εκτέλεση ενός έργου το οποίο δεν πραγματοποιείται; Πως μπορεί να εμποδίσει κανείς την εκτέλεση ενός έργου στο εργοτάξιο του οποίου δεν υπάρχει ούτε ένας εργάτης, ούτε ένα μηχάνημα; Ποιον ακριβώς εμπόδισαν; Εκείνος ο καημένος που κατέβαινε μόνος του από το βουνό και τον συνέλαβαν για άσκηση βίας; Σε ποιον ακριβώς άσκησε βία; Κλώτσησε κανένα πουρνάρι; Σε τελική ανάλυση, ποιο ακριβώς ήταν το εργοτάξιο, όταν δεν ήταν σαφώς οριοθετημένο και δεν υπήρχαν πινακίδες σήμανσης; Τελικά, ποιος πρέπει να κατηγορήσει ποιον; Υπάρχουν δεκάδες ακόμα ερωτήματα που δεν πρόκειται να απαντηθούν, ακριβώς διότι η απάντησή τους είναι καταδικαστική για τον ΤΑΡ. Υπάρχουν και άλλα τόσα ερωτήματα τα οποία θέτουν υπό αμφισβήτηση την νομιμότητα της εταιρείας. Θα τα δούμε όλα αυτά τον Δεκέμβριο, αν δεν υπάρξει και νέα αναβολή!
Ανιπτόπους, 12/07/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου