Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΣΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ!


       
 
 Κάποτε ήταν το δημαρχείο του Δήμου Φιλίππων. Μετά ο Δήμος Φιλίππων «συνενώθηκε»  με το δήμο Καβάλλας. Τότε, όλοι θα το θυμόσαστε, οι πρόθυμοι  ντόπιοι συνεργάτες της Καβάλλας, μιλούσαν για μια τρελή ανάπτυξη που θα ερχόταν! Πακτωλός χρημάτων θα έρεε από παντού και  δεν θα προλαβαίναμε να μετρήσουμε τα έργα. Μετά ήρθε η πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που μόνο από έργα του Όργουελ θα μπορούσε να προκύψει! Η απόλυτη καταστροφή! Ακόμα και το δημαρχείο στις Κρηνίδες το μετέτρεψαν σε μία αποθήκη υλικών οικοδομής! Μπορεί κανείς να βρεί τα πάντα εκεί! Αμμοχάλικο, μαδέρια, σίδερα, σιδεροδοκούς, τσιμεντοδοκούς, σωλήνες, χαρμανιέρες, κάδους απορριμμάτων, πλακάκια, κυβόλιθους, τσιμεντογωνίες και ένα σωρό άλλα χρήσιμα πράγματα. Διότι, αυτή είναι η αλήθεια. Απλά εμείς στην Πρωτοβουλία Φιλίππων είμαστε πολύ κακοί άνθρωποι και έχουμε μένος με την πόλη της Καβάλλας, που τόσο πολύ μας αγαπάει και τόσα πολλά έχει προσφέρει στους Φιλίππους!

Ο κάθε πολίτης μπορεί να επισκεφθεί το δημαρχείο στις Κρηνίδες και να θαυμάσει τα εκθέματα της εκθέσεων οικοδομικών υλικών. Μέχρι και αγωγούς έχει!!! Αυτά έξω από το κτήριο του δημαρχείου, διότι αν μπείς μέσα σε περιμένει άλλο θέαμα. Ό, τι μηχάνημα χαλάει στο δημαρχείο της Καβάλλας, το φορτώνουν και το φέρνουν στο δημαρχείο στις Κρηνίδες! Υπάρχουν καμιά δεκαριά φωτοτυπικά μηχανήματα και είναι όλα χαλασμένα. Δεν πρόκειται για φωτοτυπικά των Φιλίππων που χάλασαν, αλλά της Καβάλλας, τα οποία μετέφεραν στο φυσικό τους σκουπιδότοπο, δηλαδή τους Φιλίππους! Βέβαια, καμία απολύτως αντίδραση από τους τοπικούς αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, τοπικούς συμβούλους κλπ! Όσοι αγαπούν αυτόν τον τόπο δεν μπορεί παρά να θλίβονται και να οργίζονται με την κατάντια που του επιφύλασσε ο μεγάλος και ισχυρός δήμος. Κάποτε, μας αποκαλούσαν γραφικούς και καταστροφολόγους. Έλεγαν πως δεν θέλουμε το καλό και την ανάπτυξη του τόπου μας, διότι αυτά θα έφερνε «Καλλικράτης». Τώρα, αυτά τα άτομα, ψάχνουν καμιά σπηλιά να κρύψουν την ντροπή τους. Δεν έχουν να πουν ούτε μία λέξη για την απίστευτη καταστροφή των Φιλίππων. Όσο εμείς δεν αποτινάζουμε τον ζυγό της υποδούλωσης από τις πλάτες μας, ας μην περιμένουμε να φύγουν από μόνοι τους αυτοί που κάθισαν εκεί. Κάπως έτσι δεν θα το έλεγε ο Μπαρμπά Γιάννης, ο Μακρυγιάννης;


Αντιγνώμων, 11/07/2018
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου