Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Είσοδος αρχαιολογικού χώρου Φιλίππων. Επειδή στην σχετική ανάρτηση το βίντεο σε πολλούς δεν «παίζει», σας δίνουμε τις φωτογραφίες για να σχηματίσετε τη δική σας εικόνα.


 
Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων στις Κρηνίδες. Εικόνες ντροπής που εξεφτελίζουν τους Φιλίππους σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι και ο πεζόδρομος ( χαμηλής κυκλοφορίας οχημάτων ) που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι των Κρηνίδων και των Φιλίππων γενικότερα. Αυτή είναι η εικόνα που έχει και η UNESCO  η οποία έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με αυτά που παρουσιάστηκαν ως πλάνο ανάπτυξης του περιβάλλοντος χώρου. Αν στα επόμενα χρόνια η UNESCO απεντάξει τους Φιλίππους από τον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, να σας κάνει καμία εντύπωση. Ό, τι μπορεί κάνεις ο μεγάλος και ισχυρός δήμος για να το πετύχει και αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου