Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Ηλικιωμένη γυναίκα έφτυσε τον Μαέστρο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κρηνίδων, Τάσο Σαββίδη, επειδή η Φιλαρμονική εκτέλεσε…Μπαχ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ
        Το επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων κατά τη διάρκεια το  φεστιβάλ χορωδιών. Το φεστιβάλ παραδοσιακά ανοίγει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κρηνίδων. Κάπου στη μέση του προγράμματος και ενώ μόλις είχε εκτέλεσει η Φιλαρμονικη Ορχήστρα ένα κομμάτι του Μπάχ, μία ηλικιωμένη γυναίκα εισέβαλε στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου και απευθυνώμενη στον Μαέστρο της Φιλαρμονικης, Τάσος Σαββίδη, του είπε πως το Θέατρο το έκτισε ο πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Φίλιππος, και είναι ντροπή που έχει επιλέξει Ισπανούς και Γερμανούς συνθέτες. Στο Άρχαίο Θέατρο Φιλίππων θα έπρεπε, συνέχισε η ηλικιωμένη γυναίκα, να ακουστεί το « Μακεδονία ξακουστή». Αφού τελείωσε το λογίρδιό της τη γυναίκα, έφτυσε τον Μαέστρο, το οποίο αποκάλεσε « Σκοπιανό». Οι διοργανωτές του φεστιβάλ απομάκρυναν ( με ήρεμο τρόπο ) την ηλικιωμένη γυναίκα, περίπου 70 ετών, από τον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου εν μέσω αποδοκιμασιών των θεατών οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα για την ενέργεια αυτή της γηραιάς κυρίας.
Ο Μαέτρος Τάσος Σαββίδης, μετά το τέλος του επισοδείου, απευθυνόμενος στους θεατές είπε πως η μουσική δεν χωρίζει λάους, αλλά ενώνει πολιτισμούς. Τόνισε επίσης πως: « σήμερα, από έδώ τους Φιλίππους, θα κάνουμε Μακεδονία όλον το κόσμό. Διότι αυτό κάνει η τέχνη, ενώνει»!Αρνησήδημη η Φιλιππική, 04/07/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου