Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, όταν το χιούμορ γίνεται υπερόπλο. Η απίστευτη ατάκα του προέδρου του Αμυγδαλεώνα…        Μια εκπληκτική σκηνή διαδραματίστηκε μετά το πέρας της διαδικασίας στο δικαστικό μέγαρο και καθώς οι κατηγορούμενοι έβγαιναν από την αίθουσα. Βγαλμένη σαν από κινηματογραφική ταινία, μας άφησε άφωνους. Είναι στιγμές που το χιούμορ περνά σε άλλη διάσταση και γίνεται υπερόπλο. Βγαίνοντας λοιπόν από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, πέρασε μπροστά από τον Μαέστρο της Φιλαρμονικής Κρηνίδων, Τάσου Σαββίδη, την παρουσία του οποίου δεν πρόσεξε λόγο του πλήθους που ήταν μαζεμένο για συμπαράσταση. Αφού τον προσπέρασε, ο Αρχιμουσικός του φώναξε: « Πού είσαι ρε κακοποιό στοιχείο»;
( είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών ). Ο πρόεδρος του Αμυγδαλεώνα, γύρισε, κοίταξε τον Μαέστρο, και γελώντας του είπε : « για δες που άρχισα να γυρίζω το κεφάλι και να απαντώ στο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ»!!! Όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν μπόρεσε να κρατηθεί, και όσοι ήταν κόντα στο περιστατικό, ξέσπασαν σε ασταμάτητο γέλιο! Ο Δημήτρης Πουρσαϊτίδης είχε ήδη νικήσει κάθε προσπάθεια εκφοβισμού του. Κατάφερε και διέλυσε την υπερένταση που υπήρχε από τα γεγονότα και μετέτρεψε την προσπάθεια τρομοκράτησης και την επίδειξη ισχύος του ΤΑΡ σε σενάριο επιθεώρησης. Έδειξε στην εταιρεία πως το μόνο που μπορεί να μας προκαλέσει είναι το γέλιο!!!
Επίγνωμος, 28/06/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου