Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ Ο ΤΑΡ! Η ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΧΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ…, ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ.       
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν άδικο! Η κ. Τσανάκα, το πρωί  είναι στο πλευρό των δοκιμαζόμενων, από τον ΤΑΡ και το δήμο Καβάλλας, πολιτών των Φιλίππων και το βράδυ αγκαλιά με τα στελέχη του ΤΑΡ για κανένα δωράκι. Και με τον κυνηγό και με τον λαγό. Αρκεί να πάρουμε κανένα  ψηφαλάκι! Ναι φωτογραφία αισχρή και ανήθικη! Μια φωτογραφία που απεικονίζει όλον τον εμπαιγμό και την ειρωνεία  της διοίκησης της Καβάλλάς στο πρόσωπο των κατοίκων των Φιλίππων.  ( η φωτογραφία είναι από τη σελίδα kavala post )Και όμως, η φωτογραφία είναι αληθινή. Αυτοί που πρόδωσαν τους αγρότες και γενικότερα τους πολίτες των Φιλίππων, αυτοί που διευκόλυναν τον ΤΑΡ στο καταστροφικό του έργο, αυτοί που έπαιρναν δωράκια από την εταιρεία, σε τελική ανάλυση, αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τις προσαγωγές, φυλακίσεις και δίκες των αγωνιστών, πήγαν για συμπαράσταση στα δικαστήρια, εχθές ( 27/06/2018 )! Αυτοί που καταστρέφουν τους Φιλίππους, κλαίνε στην κηδεία τους. Πρώτη από όλους η κ. Τσανάκα. Η κυρία που δήλωνε μπροστάρισσα στον αγώνα ενάντια στον ΤΑΡ και την άλλη μέρα έπαιρνε χορηγίες από τον ΤΑΡ για το cosmopolis. Εκεί και οι πρόθυμοι των Φιλίππων! Οι άνθρωποι που στέκονται στο πλευρό των κατακτητών των Φιλίππων! Εκεί και ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Εκεί και ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρ της διέλευσης του αγωγού από τα τενάγη των Φιλίππων! Εκεί και ο Άρης Βελουχιώτης, εεεε, συγγνώμη, Βέρος! Ο άνθρωπος που έχει ξεχάσει πως κατάγεται από τους Φιλίππους! Ντροπή σας….

Αρνησήδημη η Φιλιππική, 28/06/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου