Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ!

( Δεν βάζουμε φωτογραφία από τις εκδηλώσεις διότι ντρεπόμαστε ). Χωρίς κόσμο οι εκδηλώσεις εχθές, Κυριακή 03 Ιουνίου, στην πλατεία ποντιακού Ελληνισμού στις Κρηνίδες, για την ποντιακή γενοκτονία. Αν κανείς προσέθετε τα μέλη της Φιλαρμονικής Κρηνίδων και της Χορωδίας Φιλίππων, ήταν περισσότεροι από αυτούς που παραβρέθηκαν στο χώρο! Κάτι Ελληναράδες που τους προσέβαλαν οι δηλώσεις του Μπουτάρη και ζητούσαν να κρεμαστεί ως προδότης του έθνους, ξέχασαν να ‘ρθουν.  Κάποιοι άλλοι που φώναζαν <<και λίγα του έκαναν >>, έλαμψαν διά της απουσίας τους! Εκείνοι που μοίραζαν βραβεία και έθεταν τους επόμενους στόχους, να κρεμάσουμε τους βουλευτές και μετά όλους τους άλλους προδότες,
είδηση δεν πήραν για την εκδήλωση ή αν πήραν την έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους!  Ακόμα και αυτοί που θα μας έστελναν εξορία ή θα μας φυλάκιζαν, ακόμα και θα μας εκτελούσαν, άφαντοι! Εμάς, στην Πρωτοβουλία Φιλίππων, μας ενόχλησαν οι δηλώσεις Μπουτάρη. Αλλά ο Μπουτάρης δεν είναι Πόντιος! Οι Ελληναράδες, που είναι και Πόντιοι, μας ενόχλησαν περισσότερο με τη χθεσινή τους απουσία. Βέβαια, για τους κανονικούς ανθρώπους και όχι  για τους Ράμπο, υπήρχαν και σοβαρά θέματα οργάνωσης. Το κυριότερο, η μεγάλη καθυστέρηση με την οποία έγιναν οι εκδηλώσεις. Από 19 Μαίου στις 03 Ιουνίου, είναι πολλές ημέρες! Όχι πως η 19η Μαίου είναι μια ημερομηνία που έγινε κάποιο ιστορικό γεγονός και πρέπει να τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια, μια συμβολική ημερομηνία είναι, αλλά ακριβώς επειδή είναι συμβολική θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια.
19 Μαίου, για όλους του Έλληνες παντού, αυτή είναι η ημερομηνία. Αν ο καθένας κάνει εκδηλώσεις όποτε τον βολεύει τότε τι νόημα έχει ο καθορισμός μιας συμβολικής ημερομηνίας ως ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού; Βέβαια, οι Ελληναράδες, και έξω από το σπίτι τους να γινόταν οι εκδηλώσεις, πάλι θα απουσίαζαν. Κανένα φραπόγαλο, καμιά μπιρίμπα, καμιά Θαλασσίτσα. Αυτές είναι πιο σοβαρές ασχολίες! Για κάποιος άλλους, αγρότες, εεεε! Δουλειά είχαν τα παιδιά! Θα αφήσουμε τις δουλειές μας να τρέχουμε να τιμήσουμε τους παππούδες μας; Όταν  παίζει χρήμα, ο πατριωτισμός μπαίνει στη κατάψυξη για να τον βγάλουμε όταν θα είμαστε πιο χαλαροί! Πάντως το σχόλιο της ημέρας ήταν : << τι γίνεται ρε …., οι Καραμανλήδες είμαστε πιο πολλοί από σας τους Πόντιους>>!
Επίγνωμος, 04/06/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου