Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Τα φουσάτα του χαλιφάτου του ΤΑΡ συνέλαβαν τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ξανθόπουλο και την ίδια ώρα ο δήμος του κάνει γιορτές και πανηγύρια!            Γλέντια και χαρές έχουν στην πόλη της Καβάλλας! Γιορτάζουν την απελευθέρωσή τους. Την ίδια ώρα που κάποιοι αγωνιστές, δημοτικοί σύμβουλοι στον ίδιο δήμο, κλαίνε τη σκλαβιά τους. Συλλαμβάνονται με κατηγορίες « φάντασμα>>! Εμποδίζουν να γίνει ένα έργο σε σημείο που το ίδιο έργο δεν εκτελείτε! Κανενός το αυτάκι δεν ιδρώνει! Πιόνια στην ίδια παρτίδα σκάκι, όλοι τους. Και επειδή το σκάκι θέλει και ένα νοητικό επίπεδο, το αλλάζω. Πούλια στο ίδιο παιχνίδι Τάβλι, όλοι τους! Ο μεγάλος και ισχυρός δήμος Καβάλλας, αυτός που παίρνει δωράκια από την εταιρία που φυλακίζει τους δημοτικούς του συμβούλους και προέδρους κοινοτήτων! Από την άλλη μεριά, οι μεγάλοι αγωνιστές της αριστεράς!
Αυτοί που μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία έκφρασης!  Τελικά, μόνο για την ελευθερία της δικής τους έκφρασης νοιάζονται, διότι δημοκρατία είναι ό, τα πω εγώ και εσείς βγάλτε το σκασμό! Διότι ανθρώπινο δικαίωμα είναι να κάνει ό, τι θέλει μια μεγάλη εταιρεία, καταπατώντας τους νόμους μια χώρας! Τελικά τι είναι πατριωτισμός; Τι σημαίνει αγαπώ την πατρίδα μου; Να βγαίνω στους δρόμους και να φωνάζω επειδή έτσι μου είπε το κόμμα μου; Πατριωτισμός είναι να είμαι αγκαλιά με τον νεοναζί; Εκπρόσωπος της φιλοπατρίας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Πατριωτισμός είναι η λέσχη Μπιλντεμπεργκ της οποίας είναι μέλη αυτός, η αδελφή του και ο ανιψιός του; Πατριωτισμός δεν είναι να προστατεύω τα μνημεία των προγόνων μου; Οι Φίλιπποι και η προστασία τους δεν είναι μέσα στα όρια του πατριωτισμού; Τελικά, η ποιότητα ζωής των ανθρώπων, που ζουν στην πατρίδα μου, δεν είναι  θέμα πατριωτισμού;
Ανιπτόπους, 26/06/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου