Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

ΣΤΗΝ 8Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ. ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!        Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Θέμης Καλπακίδης καθώς διανύει την 8η ημέρα απεργίας πείνας. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι άριστη ενώ το αγωνιστικό του πνεύμα αμείωτο. Μετά την ανακοίνωση για αναβολή της δίκης και ορισμό τακτικής δικασίμου για τις 12 Ιουλίου του 2018, μέλη της Πρωτοβουλίας Φιλίππων επισκέφθηκαν τον Θέμη Καλπακίδη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Μαζί με την Πρωτοβουλία Φιλίππων επισκέφθηκε τον Θέμη Καλπακίδη και ο Έλληνας της Κάτω Ιταλίας και ακτιβιστής Υπάτιος ο οποίος
διανύει την 6η ημέρα απεργίας πείνας. Στην αίθουσα όπου νοσηλεύεται ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου βρισκόταν και ο δημοτικός σύμβουλος και συνκατηγορούμενος του, Κελαϊδάκης Μανώλης. Με πολύ καλή διάθεση, οι δύο απεργοί πείνας, δήλωσαν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Επίγνωμος, 28/06/2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου