Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ! ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΗΝ 7η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ! ( η φωτογραφία είναι από την proininews )        Δεν άντεξε ο Θέμης! Λιποθύμησε εξαντλημένος από την απεργία πείνας και τις δοκιμασίες του τελευταίου 24ωρου.  Ο Θέμης έχασε τις αισθήσεις του μέσα στη δικαστική αίθουσα, μετά τη μεταφορά του ( και των υπολοίπων επτά ) από το αστυνομικό μέγαρο. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο. Όπως φαίνεται, καλές είναι οι εξελίξεις για τον ΤΑΡ! Τα ανθρώπινα όρια εξαντλούνται, γεγονός που δίνει νέες ελπίδες στην εταιρεία!
Αν μάλιστα πεθάνουν , όσοι έτυχε να έχουν μία άλλη άποψη , τότε θα είναι ακόμη καλύτερα τόσο για τον ΤΑΡ, όσο και για τον αγωγό! Υπομονή χρειάζεται. Η κυβέρνηση της Ελλάδος, η αντιπολίτευση, η περιφέρεια ΑΜΘ και ο  δήμος Καβάλλας, είναι στο πλευρό σας!
Τηλέφαλλος, 27/06/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου