Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Συνέλαβαν τον απεργό πείνας Θέμη Καλπακίδη. Η δημοκρατία του ΤΑΡ, η αριστερά του κώλου και οι πατριώτες της τσέπης! Έσερναν, τον για 5η ημέρα απεργό πείνας, πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου, σαν σακί με πατάτες!
        Η δημοκρατία  κατέρρευσε, ζήτω η δικτατορία του ΤΑΡ! Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, χωρίς καμία αίσθηση νομιμότητας, αστυνομικοί συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι ( 26/06/2018 ), τον απεργό πείνας για 5η ημέρα, Θέμη Καλπακίδη. Ο ΤΑΡ, αντικατέστησε την κυβέρνηση της αριστεράς του κώλου. Οι πατριώτες της τσέπης, οι αγωνιστές της Μακεδονίας, έβγαλαν τον σκασμό μπροστά σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Μακεδονία! Ο δήμος Καβάλλας συνεχίζει να καταστρέφει τους Φιλίππους και τους κατοίκους του. Σε αγαστή συνεργασία με τον ΤΑΡ, από τον οποία παίρνει και δωράκια, σαν γκομενίτσα που βρήκε πλούσιο γκόμενο. Νομίζω χορηγίες τα λένε.  Αντιμέτωπος με πολλούς εχθρούς βρέθηκε ο Θέμης Καλπακίδης. Πρώτος και κυριότερος, ο δήμος Καβάλλας, οποίος με τη συμπεριφορά του απέναντι στους υπόδουλος κατοίκους των Φιλίππων, έδωσε το σύνθημα για την αντιμετώπισή τους ως σκλάβους! Δεύτερη, η κυβέρνηση της αριστεράς. Της αριστεράς του κώλου όμως! Και της κωλόστεπης, του βολέματος. Οι μεγαλύτεροι ναιναικοι στην ιστορία της χώρας. Οι άνθρωποι που έσπασαν κάθε φραγμό αυτοεξευτελισμού. Οι αριστεροί που κάνουν ό, τι τους πουν τα μεγάλα συμφέροντα καταπατώντας ακόμα και στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Τρίτοι υπεύθυνοι οι μεγάλοι πατριώτες! Αυτοί που επιτρέπουν να έρχονται οι ξένοι στη χώρα τους και να κάνουν ό, τι θέλουν. Να καταπατούν τους νόμους της χώρας τους. Οι πατριώτες που πρώτοι πούλησαν τη γή τους στους ξένους! Η γή που πουλήσατε, πατριώτες του συμφέροντος, είναι γη Μακεδονική! Αλλά το ξεχάσατε. Τέταρτοι υπεύθυνοι, όλοι εμείς! Που αδιαφορούμε τόσο πολύ για τους Φιλίππους, όσο κανένας, ποτέ και πουθενά! Εμείς, που την ώρα που συλλαμβάνουν έναν αγωνιστή, καθόμαστε στις καφετέριες και αερίζουμε τα αρχ…@@@@ μας εκμεταλλευόμενοι τη δροσούλα και τη βροχή. Εμείς, που ανοίγουμε γεωτρήσεις με το καλαμάκι στο ποτήρι του φραπέ! Όταν υα έρθει και η δικιά μας σειρά, αναρωτιέμαι, τι θα αναζητούμε περισσότερο, την αλληλεγγύη των συντοπιτών μας ή το καλαμάκι του φραπέ;

Επίγνωμος, 26/06/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου