Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ. 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009. ΕΝΤΟΝΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ.        23 Ιουνίου του 2009. Έντονη χαλαζόπτωση πλήττει τον Αμυγδαλεώνα. Από το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας από 22 προς 23 Ιουνίου η έντονη χαλαζόπτωση έπληξε κυρίως τις δενδρώδεις καλλιέργειες. Η συνολική έκταση που έπληξε η χαλαζόπτωση ήταν μικρή και περιορίστηκε σχεδόν στον σύνολό της σε δενδρώνες της περιοχής του Αμυγδαλεώνα.
Αν και μικρή η έκταση που υπέστη τις ζημιές, το ποσοστό καταστροφής των καρπών των δένδρων ήταν εξαιρετικά μεγάλο και άγγιξε το 100%. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, από ρεπορτάζ της εποχής, ακόμα και οι καρποί που εξωτερικά, και με μια πρώτη ματιά, δεν έδειχναν να έχουν επηρεαστεί, ήταν στην πραγματικότητα κατεστραμένοι.

Δρ. Τάσος Σαββίδης
Κρηνίδες Φιλίππων 19/06/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου