Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΤΣΑΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ. « ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΑ»!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.        Ό, τι η συμπεριφορά της Καβάλλας απέναντι στους Φιλίππους είναι αυτή αφέντη απέναντι σε σκλάβο, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πλέον. Το ό, τι οι Καβαλλιώτες δημοτικοί σύμβουλοι μας θεωρούν χωριάτες, και γνωστό είναι και δεν το κρύβουν! Αυτή τη φορά όμως η κ. Τσανάκα ξεπέρασε κάθε όριο. Αναφέρθηκε στις Κρηνίδες με τον πλέον εξευτελιστικό τρόπο. Προσέβαλε κάθε κάτοικο των Κρηνίδων, αλλά και των Φιλίππων γενικότερα.  « Δεν θα συζητάμε τώρα τι γίνεται στα διάφορα χωριά>>! Αυτό είπε η κυρία Τσανάκα, η οποία προφανώς ξέχασε πως είναι από τη Φτελιά Δράμας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι από τις Κρηνίδες όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά κρύφτηκαν πιο βαθιά στις σπηλιές τους! Σε  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καβάλλας που πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 2018 και ήταν το τρίτο της χρονιάς, ένας δημοτικός σύμβουλος, ο κύριος Μουριάδης,  τόλμησε να ρωτήσει για τον πεζόδρομο στις Κρηνίδες, την υποβάθμιση του έργου και τη κακή χρήση του από τους κατοίκους εξ’ αιτίας της μη καθαρής στάσης του δήμου Καβάλας ο οποίος δεν ξεκαθαρίζει την ακριβή χρήση του πεζοδρόμου. Φυσικά ο κύριος Μουριάδης δεν είναι από τις Κρηνίδες αλλά ούτε από τους Φιλίππους γενικότερα. Οι δημοτικοί σύμβουλοι των Φιλίππων για να μιλήσουν πρέπει να πάρουν άδεια και αυτή δίδεται μόνο για θέματα που δεν αφορούν τους Φιλίππους.
Με απότομο τρόπο και σαφώς εκνευρισμένη η κυρία Τσανάκα του απάντησε πως : « δεν θα συζητάμε τώρα τι γίνεται στα διάφορα χωριά>>! Βέβαια, κατάλαβε αμέσως τη γκάφα που έκανε αλλά η προσπάθειά της να τα μπαλώσει μάλλον χειρότερα τα έκανε. Άρχισε να μιλάει για συνδημότες, εξωγήινους, και άλλα παραμύθια με δράκους και χωρίς αυτούς! Καταλάβατε τώρα, έστω τώρα, που βλέπετε σε βίντεο τη κατοχική δήμαρχο να λέει πως δεν θα συζητάνε για τα χωριά; Καταλάβατε πως αυτά τα λέει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καβάλλας που οι προσκυνημένοι και πρόθυμοι συνεργάτες τους σας έχουν πει πως είστε ισότιμοι; Καταλάβατε πως αν οι Καβαλλιώτες  με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζουν τις Κρηνίδες τι επιφυλάσσουν για τους μικρότερους οικισμούς; Οι δημοτικοί σύμβουλοι των Κρηνίδων, ο κύριος Καλανταρίδης, η κυρία Μπαλτζίδου, ο κύριος Τσουρουκίδης, θα αντιδράσουν ( τότε εποίησαν τη νήσσα ); Θα δούμε καμία διαμαρτυρία όταν με αυτόν το επαίσχυντο τρόπο η δήμαρχος Καβάλλας προσβάλει 4.000 ανθρώπους, για να μην πούμε 12.000 που είναι το σύνολο των Φιλίππων. Θα δούμε καμία παραίτηση; Εκείνοι οι βουλευτές, έχουν καταλάβει πως είναι εκπρόσωποι όλου του νομού; Πως επιτρέπουν αυτή την αγενέστατη γυναίκα να προσβάλει με αυτόν τον πρόστυχο τρόπο έναν  μεγάλο κομμάτι του νομού τους; Ο υπουργός εσωτερικών θα τη θέσει σε αργία; Έχει άραγε το δικαίωμα αυτή η κυρία να αναφέρεται με αυτόν τον τρόπο στους πολίτες της;

Αντιγνώμων, 28/05/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου