Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Κυρία Τσανάκα; Μια φορά ψεύτρα, πάντα ψεύτρα! Εσείς δεν δηλώνατε πως μπαίνετε επικεφαλής του αγώνα ενάντια στη διέλευση του ΤΑΡ; Τώρα κάνετε συμφωνίες με την εταιρεία! Δείτε τι δήλωσε στις κάμερες η δεύτερη κατοχική δήμαρχος…        Γράφει η Αρνησήδημη η Φιλιππική:Το να λένε ψέματα οι πολιτικοί δεν είναι κάτι που θα μας κάνει να απορούμε, αλλά στην περίπτωση της κ. Τσανάκας η επιστήμη σηκώνει τα χέρια! Όχι μόνο δήλωνε κατά της διέλευσης του αγωγού ΤΑΡ από τα τενάγη  των Φιλίππων, άλλα δήλωνε παρούσα στον αγώνα των πολιτών. Στην συγκέντρωση που είχε γίνει στον κόμβο των Κρηνίδων είχε γίνει έξω φρενών, καθώς δεν της επέτρεψαν να παραβρεθεί ως δήμαρχος. Η κυρία από τη Φτελιά Δράμας, αφού κατήγγειλε τους πολίτες των Φιλίππων πως είναι εγκάθετοι του Λαφαζάνη, δήλωσε πως δεν θα παραβρεθεί στις Κρηνίδες. Τελικά, όχι μόνο παραβρέθη, αλλά δήλωσε πως τάσσεται επικεφαλής του αγώνα! Το αποτέλεσμα της Μπουμπουλίνας από τη Φτελιά, ήταν να καταντήσει να κάνει κρυφές συναντήσεις με την εταιρεία και να συμφωνεί με τη διέλευση, ζητώντας έργα ύδρευσης ως αντάλλαγμα, τα οποία, φυσικά, δεν θα γίνουν ποτέ. Ευτυχώς υπάρχουν τα βίντεο που αποκαλύπτουν το μέγεθος του ψεύδους!  Εμείς, ως Πρωτοβουλία Φιλίππων, το είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο δήμος Καβάλλας, ο οποίος επιτελεί άριστα τα καθήκοντά του ως αφέντης πάνω στο σκλαβωμένο πτώμα του Δήμου Φιλίππων και τους υποτελείς κατοίκους του. Όχι μόνο πότε ( μα ποτέ! ) δεν νοιάστηκε για τους Φιλίππους, αλλά αντιθέτως, πάντα ( μα πάντα! ) προσπαθούσε να τους καταστρέψει!
Έτσι, και στην περίπτωση του ΤΑΡ και της αλλαγής όδευσής το, έπαιξε το παιχνίδι του γάτου με το ποντίκι μια χαρά! Έπεισε τους πολίτες, και κυρίως τους γεωργούς, οι οποίοι δεν ήθελαν και πολύ να πειστούν, πως είναι με το μέρος τους. Μετά τους είπε πως, ως νέα Μπουμπουλίνα, θα ηγηθεί του αγώνος δια την ελευθερία, στην περίπτωσή μας την αλλαγή όδευσης. Τελικά, η Μπουμπουλίνα της Φτελιάς, ηγήθηκε των προσπαθειών της κατασκευάστριας εταιρείας του αγωγού!’Άρχισε να κάνει κρυφά παζάρια μαζί της, προκειμένου να αποκομίσει κάποια αντισταθμιστικά έργα για την περιοχή. Κολοκύθια με τη ρίγανη! Ούτε αυτί κάνει! Όποιος πιστεύει πως γίνουν ποτέ τέτοια έργα είναι περισσότερο ηλίθιος άπό όταν πίστευε πως, η κ. Τσανάκα, θα μπεί μπροστά στον αγώνα των κατοίκων! Διότι τώρα δεν έχει την δικαιολογία πως δεν ήξερε! Τώρα και ξέρουμε και τα ζούμε! Υποσχέσεις θα πάρει από την εταιρεία τις οποίες θα σερβίρει στους ηλιθίους για να τους πείσει, δήθεν, για τα αντισταθμιστικά έργα. Εκλογές έρχονται, κάτι πρέπει να δείξει! Θα μας πούνε ένα κάρο μαλακιούλες για δήθεν έργα τα οποία μετα τις εκλογές θα είναι μια παλιά ανάμνηση. Αλλά έχω και μία απορία, αφού η κατασκευή του αγωγού είναι τόσο ευεργετική για τον τόπο, γιατί θα κάνουν αντισταθμιστικά έργα; Τι ακριβώς θα αντισταθμίσουν; Στις διαφημίσεις τους λένε πως θα φέρει ανάπτυξη! Ποιο είναι το αντισταθμιστικό της ανάπτυξης, για να καταλάβω! Λένε πως θα αυξήσει την οικολογική συνείδηση των πολιτών! Ποιο ακριβώς είναι το αντισταθμιστικό της οικολογικής συνείδησης, θα τρελαθώ! Λένε πως θα ισχυροποιήσει την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος στα Βαλκάνια. Ποιο ακριβώς είναι το αντισταθμιστικό αυτής της ισχυροποίησης; Αποκορύφωμα της γελοιότητας και της απάτης, τόσο του αφέντη – δήμου Καβάλλας, όσο και της εταιρείας, είναι το γεγονός πως απαγόρευσαν τους πολίτες που τάσσονται εναντίον τους να παραβρεθούν στη χθεσινή, 16/05/2018, συνέντευξη τύπου, με το ηλίθιο επιχείρημα πως είναι μια κλειστή ενημέρωση! Έχετε ακούσει ποτέ εσείς να δίνει κάποιος συνέντευξη και να μην θέλει να τον ακούσουν; Τότε γιατί τη δίνει; Ο σκλάβος, είτε φοράει αλυσίδες, είτε φοράει κουστούμια, πάντα σκλάβος παραμένει. Και ξέρετε γιατί; Διότι και τις αλυσίδες και το κουστούμι το αφεντικό του του τα δίνει! Αυτό για τους ντόπιους, πρόθυμους, συνεργάτες των κατακτητών!

Αρνησήδημη η Φιλιππική, 17/05/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου