Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ!        Με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας δύο εκ των πρωτεργατών της δικτατορίας των συνταγματαρχών και γράφοντας πάνω <<κομμούνια δεν θα μας ξεχάσετε ποτέ>>, επέλεξαν να απαντήσουν, κάποιοι, εκ των πολιτικών φίλων του πρώην δημοτικού συμβούλου Καβάλλας, Χρήστου Πασχαλίδη. Αυτός που ανάρτησε την συγκεκριμένη φωτογραφία, συνεχίζει παρακάτω με το σχόλιο << μάθαμε ποιος είσαι>>, εννοώντας έναν εκ των διαχειριστών του blog και προφανώς πως θα υπάρξει επίθεση εναντίον του. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο ίδιος ο κ. Χρήστος Πασχαλίδης δεν έχει σχέση με την συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά και με τις άλλες που επίσης απειλούσαν. Εμείς δεν θα δώσουμε το όνομα αυτού που έκανε την ανάρτηση, ούτε όλων των άλλων που απείλησαν μέλη ( ή αυτούς που φαντάζονται πως είναι μέλη ) της Πρωτοβουλίας Φιλίππων. Πρώτον διότι δεν είναι αυτός ο ρόλος μας και δεύτερον διότι δεν τους φοβόμαστε. Θέλουμε να δείξουμε όμως στο κόσμο ποιοι είναι όλοι αυτοί που συμφωνούν με τέτοιες πρακτικές. Πως αντιμετωπίζουν ανθρώπους που έτυχε να έχουν μία άποψη διαφορετική από των ιδίων. Δεν δίστασαν μάλιστα να απειλήσουν ( ένας λεβέντης, πολύ άνδρας ) μία γυναίκα, καθηγήτρια στο εξωτερικό, με ξυλοδαρμό ακριβώς επειδή δεν τους άρεσαν οι απόψεις της! 
Η ανάρτηση της φωτογραφίας των πρωτεργατών της χούντας και η συγκεκριμένη φράση πάνω της, τι ακριβώς θέλει να δείξει; Πως, όλους εμάς που είχαμε την ατυχία να έχουμε διαφορετική άποψη από αυτούς, μας περιμένουν οι  εξορίες, οι φυλακίσεις, τα βασανιστήρια; Θα πρέπει να φοβόμαστε να αρθρώσουμε μία λέξη; Θα πρέπει να τους ρωτάμε πρώτα αν συμφωνούν;  Μήπως θέλουν να μας δίνουν αυτοί απ΄ ευθείας  τα κείμενα προς ανάρτηση; Μήπως θέλουν να μας λένε και τι να σκεφτόμαστε ώστε να μην κουράζουμε και το μυαλουδάκι μας; Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν πως υπερασπίζονται τον πολιτικό τους φίλο; Κάνουν καλό στον κύριο Χρήστο Πασχαλίδη, τέτοιες αναρτήσεις ή θα του φορτώσουν και άλλα προβλήματα για τα οποία πολύ πιθανόν όχι μόνο να μην έχει καμία ανάμειξη, αλλά να μην έχει ακόμα και την παραμικρή ιδέα ύπαρξής τους; Όσον αφορά στην επίμονη ερώτηση των ακροδεξιών παλικαράδων για το ποιοι είμαστε, έχουμε απαντήσει πολλές φορές και θα απαντήσουμε μία ακόμη. Είμαστε πολίτες που ζουν στους Φιλίππους ή που έχουν καταγωγή από τους Φιλίππους ή που αγαπούν τους Φιλίππους. Υπάρχουν μέλη μας στους Φιλίππους και σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν μέλη μας σε όλες, σχεδόν, τις χώρες της Ευρώπης, στη Ρωσσία, στη Κίνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, στις Φιλιππίνες, στην Τουρκία ( Τούρκοι πολίτες ελληνικής καταγωγής ) και σε πολλά ακόμα σημεία του πλανήτη. Διαχειριστές του blog υπάρχουν ακόμα και σε χώρες που αναφέραμε παραπάνω. Οι Φίλιπποι είναι μία παγκόσμια αξία. Λάμπουν σε όλον τον πλανήτη και το όνομά τους χρησιμοποιείται, καθημερινά, από εκατομμύρια ανθρώπους. Δήμος Φιλίππων υπάρχει στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στις Η.Π.Α., στη Χιλή! Δήμος Φιλίππων δεν υπάρχει στην Ελλάδα!!!
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, 22/05/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου