Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή της ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα προς την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ.        Ευχαριστήρια επιστολή προς την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά της όδευσης του Αγωγού ΤΑΡ, έστειλε η ανεξάρτητη Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στους Φιλίππους και στα σημεία όπου σταμάτησαν οι κάτοικοι των Φιλίππων τις εργασίες διέλευσης του αγωγού ΤΑΡ. Η κ. Σακοράφα επισκέφθηκε και το π. Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες όπου μίλησε με πολίτες και μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα. Η  ευρωβουλευτής είχε συνάντηση και με μέλη της Πρωτοβουλίας Φιλίππων. Τις επόμενες ημέρες από την επίσκεψή της στην περιοχή μας, η Σοφία Σακοράφα έστειλε επιστολή με την οποία ευχαριστεί τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα και υπόσχετε πως θα βοηθήσει τον αγώνα μας με όποιον τρόπο μπορεί. Αναλυτικά η κ. Σακοράφα αναφέρει στην επιστολή της: <<αγαπητοί φίλοι, ήταν ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου να βρεθώ στον τόπο σας και να ενημερωθώ σε βάθος για τι ιδιαίτερα σοβαρό θέμα της όδευσης του ΤΑΡ που απασχολεί το σύνολο των φορέων και πολιτών του νομού σας.
Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω και πάλι για το χρόνο σας και για  τη φιλοξενία που μου επιφυλάξατε. Με τους συνεργάτες μου μελετάμε τα στοιχεία που μας εκθέσατε και σας διαβεβαιώ  ότι θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε  με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Θα σας κρατήσω ενήμερους για τις σχετικές ενέργειές μου και θα σας παρακαλούσα να με ενημερώνετε και εσείς για τις εξελίξεις. Με εκτίμηση, Σοφία Σακοράφα.>> Η επιστολή της ευρωβουλευτού έχει ημερομηνία 27 Απριλίου 2018 και φυσικά υπογράφεται από την ίδια.
Αρνησήδημη η Φιλιππική, 01/05/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου