Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

ΤΟ ΗΡΩΟ ΤΩΝ ΚΡΗΝΙΔΩΝ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ!ΕΤΣΙ ΤΙΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!        Μια εικόνα χίλιες ντροπές! Το ηρώο  των Κρηνίδων πνιγμένο στα χόρτα! Ο μεγάλος και ισχυρός δήμος ξέρει να τιμά αυτούς που έχασαν τη ζωή τους για να μπορούν αυτοί σήμερα να τους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Οι Ελληναράδες των Κρηνίδων χεσμένοι στο φόβο των αφεντικών τους και κάθιδροι από τα σάλια τους που τρέχουν από την υπερβολικό γλείψιμο, ποιούν την νύσσα!  Είναι αυτοί, οι ίδιοι, που σε κάθε εθνική επέτειο καταθέτουν στεφάνι, σχεδόν δακρυσμένοι, στο ηρώο των πεσόντων υπέρ βωμών και εστιών αλλά που όλο τον υπόλοιπο χρόνο έχουν γραμμένους κανονικά αυτούς για τους οποίους αισθανόντουσαν υπερήφανοι λίγο πριν. Είναι  αυτοί που αναπολούν τη χούντα και την αναφέρουν σε κάθε τους φράση! Είναι αυτοί  ( και  αυτές ) που μεγάλωσαν με κάδρα του Παττακού και του Βασιλέα κρεμασμένα στα σαλόνια τους. Είναι αυτοί που πηγαίνουν στα εγκαίνια των γραφείων του Καρατζαφέρη. Είναι αυτοί που με μεγάλη ευκολία πρόδωσαν την πατρίδα τους, τους Φιλίππους, και πήραν διοικητικές θέσεις από τους κατακτητές τους! Μόνο που όταν το γράφουμε εμείς θυμώνουν ενώ όταν το κάνουν οι ίδιοι  δεν ντρέπονται καθόλου!
Δηλαδή αυτό που τους ενοχλεί δεν είναι η πράξη προδοσίας που κάνουν αλλά εμείς που απλά το αναφέρουμε. Όπως και στο ηρώο των Κρηνίδων, είμαι σίγουρος πως θα θυμώσουν και θα εξοργισθούν με την ανάρτηση αλλά καθόλου δεν τους ενοχλεί αυτό καθ’  αυτό το γεγονός. Άλλωστε πως είναι δυνατόν να σε ενοχλεί κάτι του οποίου την ύπαρξη αγνοείς; Διότι, να είστε σίγουροι, πως τώρα θα το δουν μέσα από το blog μας, οι ίδιοι ούτε που σκέφτηκαν να πάνε να ρίξουν μια ματιά! Δεν τους περισσεύει χρόνος από την εξύμνηση της χούντας! Λοιπόν, Ελληναράδες μου, τι έχετε να πείτε για τα χόρτα που πνίγουν το ηρώο των Κρηνίδων; Δεν έχετε εργάτες; Εσείς λέτε πως θα πάρετε την Πόλη και την Αγιά Σοφία, το μέγα μοναστήρι! Πως θα πάρετε την Πόλη, με δημοτικούς εργάτες; Εσείς δεν είστε αυτοί που έχετε αφήσει τα σημαιάκια κρεμασμένα για περισσότερο από δύο μήνες στους δρόμους, προσβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τα εθνικά μας σύμβολα; Η ντροπή σας τελειώνει εκεί που αρχίζει η τσέπη σας;  Να σας ρωτήσω κάτι κυρίες και κύριοι..Επί χούντας θα συνέβαιναν αυτά; Θα έπνιγαν τα χόρτα το ηρώο των πεσόντων; Η χούντα θα επέτρεπε να μεταχειρίζεστε τα εθνικά σύμβολα ως σερμπαντίνες; Είδατε σε τι χάλι μας έφερε η πουτάνα η δημοκρατία; Επέτρεψε εσάς να άρχετε του τόπου!!!

Ανιπτόπους, 14/05/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου