Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ 15ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΟΥΒΑΝΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΩΝΗ…


        Η μικρή Χριστίνα Γιουβάνογλου, 15 ετών μόλις, ερμηνεύει Ερωτόκριτο και εμείς δημοσιεύουμε ένα βιντεάκι από το you tube, έπειτα από άδεια που πήραμε από το δάσκαλό της Τάσο Σαββίδη. Η Χριστίνα είναι μέλος της Φιλαρμονικής  Ορχήστρας Κρηνίδων ( κλαρινέττο ) και της Μπαρόκ Ορχήστρας Κρηνίδων ( μπάροκ φλογέρα, τραγούδι ). Επίσης είναι μαθήτρια στο τμήμα Φωνητικής της Φιλαρμονικής που ίδρυσε και λειτουργεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ( ούτε στον δήμο, καθώς είναι δωρεά του )  ο Αρχιμουσικός και καθηγητής κλασσικής μουσικής, Τάσος Σαββίδης.
Τέλος, να αναφέρουμε πως στα πλαίσια της Φιλαρμονικής Κρηνίδων, λειτουργεί και τμήμα πιάνου, επίσης δωρεάν ( είναι και αυτό δωρεά του Αρχιμουσικού, άρα δεν έχει κόστος για τον δήμο ). Το επόμενο διάστημα θα δημοσιεύσουμε και άλλα βιντεάκια ώστε να δείξουμε την δουλειά που γίνεται στη Φιλαρμονική Κρηνίδων, την οποία να υπενθυμίσουμε κατάργησε ο δήμος Καβάλας τον Μάρτιο του 2011. Ήταν η πρώτη πράξη του νέου δήμου που προέκυψε από τον Καλλικράτη ( το νομικό πρόσωπο ήταν Φιλαρμονική Δήμου Φιλίππων ). Σε πείσμα όσων θέλουν το κλείσιμο της Φιλαρμονικής Κρηνίδων, οι μουσικοί της την κρατούν όρθια χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από τον δήμο τα τελευταία 7 χρόνια!
Επίγνωμος, 07/05/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου