Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ.        Στην Α΄ κατηγορία θα αγωνίζονται από την επόμενη σεζόν ο Κεραυνός Κρηνίδων και ο Μέγας Αλέξανδρος Φιλίππων. Οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες κατέχουν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, ο Κεραυνός Κρηνίδων έχει 66 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση ενώ στη δεύτερη είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Φιλίππων με 61 βαθμούς. Ο  τρίτος και τέταρτος, στον όμιλό τους, βρίσκονται πολύ μακριά τους βαθμολογικά.
Ειδικότερα, στη τρίτη θέση βρίσκεται ΤΟ Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έχοντας 50 βαθμούς και στη τέταρτη θέση ο Κεραυνός Ελευθερών που συγκεντρώνει 49 βαθμούς. Όσον αφορά τις άλλες τρεις ομάδες των Φιλίππων που μετέχουν στον ίδιο όμιλο, της Β2 Κατηγορίας, η Δόξα Αμυγδαλεώνα βρίσκεται στην 7η θέση έχοντας 40 βαθμούς, ο Άρης Ζυγού μια θέση παρακάτω, στην 8η έχοντας 30. Τέλος, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα για την Ασπίδα Πολυστύλου η οποία έχοντας μόλις 12 βαθμούς θα αποχαιρετήσει την Β2 Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου