Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ…        Πριν από δύο μήνες περίπου είχαμε καυτηριάσει το γεγονός πως το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία Πελεκανίδη στις Κρηνίδες ήταν ακόμη εκεί και κανείς δεν το μετακίνησε. Δυστυχώς μια κυρία, σύζυγος πρώην δημάρχου Φιλίππων, είχε σχολιάσει αρνητικά την ανάρτησή μας λέγοντας πως το δένδρο ήταν φυτεμένο και απλά το στόλισαν. Τότε δεν απαντήσαμε διότι δεν το κρίναμε απαραίτητο αλλά και επειδή σε μικρό χρονικό διάστημα θα γινόταν ορατή σε όλους η αλήθεια. Τώρα πλέον, όλοι μπορούν να θαυμάσουν το μέγεθος της κατάντιας των Φιλίππων και το βαθμό απαξίωσής τους από τη Καβάλα. Εμείς δεν βάλαμε τυχαία την ανάρτηση. Στην Πρωτοβουλία Φιλίππων έχουμε γεωπόνους και δασοπόνους, τους οποίους προφανώς και συμβουλευτήκαμε. Η κατά τα άλλα πολύ αγαπητή σε όλους μας ( στην Πρωτοβουλία Φιλίππων ) βιάστηκε να υποστηρίξει το δήμο Καβάλας. Τώρα πια το δένδρο είναι εμφανές σε όποιον το δει πως όχι μόνο είναι νεκρό, αλλά και επικίνδυνο, καθώς ο τρόπος με τον οποίο στηρίχθηκε είναι πρόχειρος και απαράδεκτος!
Το γεγονός πως θυσιάστηκε ένα ζωντανό δένδρο για να στολιστεί ως χριστουγεννιάτικο και μάλιστα αυτό έγινε από έναν δήμο, είναι πέραν κάθε σχολιασμού. Είναι είδηση από μόνο του! Ήρθε λοιπόν η ώρα  για την αγαπητή κυρία του πρώην δημάρχου Φιλίππων, όχι να μας ζητήσει συγγνώμη, αλλά να μας εξηγήσει τον λόγο που μας έκανε αυτή την επίθεση. Γιατί την έκανε τόσο βιαστικά και τόσο πρόχειρα και ποιον προσπάθησε να καλύψει ή να δικαιολογήσει. Εμείς δεν πολεμάμε με πρόσωπα, πολεμάμε με καταστάσεις. Δίνουμε έναν απελευθερωτικό αγώνα για να ξανακερδίσουμε αυτό που με κόπο δημιουργήσαμε. Αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της πατρίδος μας. Αγωνιζόμαστε για να απελευθερώσουμε τον δήμο στον οποίο δήμαρχος ήταν ο σύζυγός της εν λόγω κυρίας. Τέλος για όσους πρόθυμους έχουν ανακαλύψει την μαλακιούλα πως η Καβάλα δεν μας κατέκτησε και πως η απόφαση πάρθηκε από το υπουργείο και απλά την εφάρμοσε, έχω να πω το έξης. Οι Βούλγαροι το 1941 δεν κατέκτησαν καμία Ανατολική Μακεδονία και καμία Θράκη. Δεν έδωσαν ούτε μία μάχη με τον Ελληνικό στρατό. Οι Γερμανοί ναζί μας κατέκτησαν και παρέδωσαν την περιοχή μας στους Βούλγαρους. Και ρωτώ αγαπητοί πρόθυμοι, οι Βούλγαροι την περίοδο 1941 – 44, ήταν κατακτητές;
            Τηλέφαλλος, 23/04/2018


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου