Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΤΗΝ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κρηνίδων, βρέθηκε στην ιερά μονή του Αγίου Σίλα για την περιφορά του επιταφίου. Ο επιτάφιος, κατά τη διάρκεια της περιφοράς του έκανε μία στάση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Καβάλας και μία δεύτερη στο Γεροκομείο της μητρόπολης Φιλίππων. Οι πολλοί καλές σχέσεις της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κρηνίδων και του Ιερομόναχου της μονής του Αγίου Σίλα, λειτούργησαν για μία ακόμη φορά, προς τη θετική κατεύθυνση. Αν και με βαρύ πρόγραμμα, λόγω των δύο επιταφίων στις Κρηνίδες, η Φιλαρμονική Κρηνίδων και οι  μουσικοί της, με χαρά δέχτηκαν την πρόσκληση του Ιερομόναχου Νικοδήμου. Μπόρεσαν έτσι να γεμίσουν με ελπίδα τις ψυχές των αρρώστων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Καβάλας και των οικοτρόφων του
Γεροκομείου της μητρόπολης Φιλίππων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου