Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Ο κ. ΣΙΜΙΤΣΗΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ! ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!

Γράφει ο Επίγνωμος:Ποιος είναι ο κ. Σιμιτσής; Ο κ. Σιμιτσής είναι πρώην δήμαρχος Καβάλας. Είναι και τέως δήμαρχος του νέου δήμου Καβάλας, του Καλλικρατικού ( πρώην σημαίνει προηγούμενος, γενικά. Τέως σημαίνει ο αμέσως προηγούμενος ). Ο κ. Σιμιτσής ήταν αυτός που έκανε τα πάντα για προσαρτήσει στην Καβάλα τους Φιλίππους. Ο κ. Σιμιτσής είναι αυτός που είχε αποκαλέσει τους Φιλίππους φιλέτο και πως η Καβάλα δεν έπρεπε να αφήσει να χαθεί ένα τέτοιο φιλέτο! Ο κ. Σιμιτσής είναι αυτός που είχε αποκαλέσει τους Φιλίππους βαρίδιο ( στο Παληό ), όντας ήδη δήμαρχος του Καλλικρατικού δήμου. Ο κ. Σιμιτσής είναι αυτός που είχε ζητήσει το κλείσιμο του αρχαιολογικού μουσείου των Φιλίππων ( και της Δράμας. Ήθελε να μείνει μόνο το αρχαιολογικό μουσείο την Καβάλας. Πολύ
σωστό και κυρίως πολύ αντικειμενικό! ), όντας δήμαρχος και των Φιλίππων, δηλαδή του πρώην δήμου Φιλίππων! Ο κ. Σιμιτσής είναι ο πρώτος κατοχικός δήμαρχος των Φιλίππων, στον 21ο αιώνα! Επειδή στα 3,5 χρόνια της δημαρχίας του δεν μπόρεσε να βρεί ούτε ένα κοινό σημείο μεταξύ των κατοίκων των Φιλίππων και αυτών της πόλεως της Καβάλας, είπε να το κάνει αμέσως μετά τις εκλογές του 2014. Τώρα, πως μπορεί  να έχουν κοινά σημεία ένα φιλέτο και αυτός που θα φάει το φιλέτο ( σύμφωνα πάντα με τον κ. Σιμιτσή ) είναι ένα ερώτημα που μόνον ανθρώπους της νοητικής επάρκειας του τέως κατοχικού δημάρχου απασχολεί. Για όλους εμάς, τους υπολοίπους, την πλέμπα βρε παιδί μου, η απάντηση είναι αυτονόητη και απλή, κανένα απολύτως. Είναι όμως κάποια πράγματα που κάνουν την διαφορά. Όπως η ασυγκράτητη και πλεονάζουσα νοημοσύνη μερικών ανθρώπων. Παρακολουθείστε με προσοχή τον συλλογισμό του μεγάλου ανδρός και δείτε το βιντεάκι πολλές φορές. Επειδή είστε χωριάταροι ( είμαστε χωριάταροι ) δεν θα το καταλάβετε αμέσως. Σκέφτηκε λοιπόν ο μεγάλος νους και η σκέψη αυτή μετουσιώθηκε σε εκπεφρασμένη θέση: στην δημοτική ενότητα Καβάλας έχασα την πρώτη θέση στις εκλογές. Στην δημοτική ενότητα Φιλίππων έχασα επίσης την πρώτη θέση στις εκλογές. Άρα, οι κάτοικοι των Φιλίππων και οι κάτοικοι της Καβάλας είναι ίδιοι! ΤΡΟΜΕΡΟ!!!  Ας προχωρήσουμε λίγο την σκέψη του μεγάλου αυτού ανδρός. Στους Φιλίππους πιστεύουμε πως φέτος έχουμε 2018. Το ίδιο πιστεύουν και στη Καβάλα. Πόσο ίδιοι είμαστε! Στους Φιλίππους πιστεύουμε πως πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Το ίδιο πιστεύουν και στη Καβάλα! Καλέ, δεν μας ξεχωρίζω! Στους Φιλίππους, μετά τον Μάρτιο θα έχουμε Απρίλιο. Το ίδιο και στη Καβάλα. Μα, τόσο ίδιοι; Στους Φιλίππους πιστεύουμε πως η ανθρώπινη βλακεία έχει όρια. Στη Καβάλα έχουν αποδείξει πως δεν έχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου