Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΣΣΑΒΟΓΛΟΥ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ. ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΡΑΣΑΒΒΟΓΛΟΥ.


Ο Τάσος Καρασαββόγλου, διοικητής του Κρατικού Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, προχώρησε σε μια αυτονόητη κίνηση. Μία κίνηση που ξεκινά από την κοινή λογική που λέει πως δεν είναι δυνατόν ένας κρατικός οργανισμός να δέχεται δωρεές από έναν ιδιώτη ο οποίος έρχεται σε κόντρα με μια ολόκληρη κοινωνία. Η κίνηση αυτή του Τάσου Καρασαββόγλου είναι γενναία ακριβώς διότι προασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας των Φιλίππων, ακριβώς επειδή είναι μια απόλυτα λογική και έντιμη πράξη. Ο Τάσος Καρασαββόγλου έδωσε μερικές πολύ σαφείς απαντήσεις στην ιστοσελίδα kavala post, από την οποία και εμείς αντιγράφουμε : Κι αν υπάρξει ευθέως, πρόταση για δωρεά στο οικείο Νοσοκομείο; Ο κ. Καρασαββόγλου απαντάει ακόμα
πιο ξεκάθαρα, δηλώνοντας εξ’ αρχής αρνητικός, με συγκεκριμένα κριτήρια τα οποία άπτονται της τοπικής κοινωνίας, της επιχειρηματικής ηθικής και των «ανοιχτών λογαριασμών» προς την Καβάλα: «Έχω την άποψη ότι το Νοσοκομείο Καβάλας δεν δέχεται δωρεές από φορείς όπως ο TAP οι οποίοι έχουν «ανοιχτούς λογαριασμούς» με την κοινωνία της Καβάλας και ιδιαίτερα με την τοπική κοινωνία της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων. Ταυτιζόμαστε με το αίτημα της τοπικής κοινωνίας κι έχουμε την άποψη ότι πρέπει να αλλάξει η όδευση του αγωγού, η οποία, όπως είναι χαραγμένη τώρα, απαξιώνει την καλλιεργούμενη γη και τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής. Υιοθετούμε τις αιτιάσεις της τοπικής κοινωνίας κι όσο δεν κλείνει αυτό το θέμα, εμείς δε θα μπούμε σε καμία διαδικασία αποδοχής οποιασδήποτε δωρεάς από τον πολυεθνικό οργανισμό. Θα ζήσουμε και χωρίς αυτές τις δωρεές»… Όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Καρασαββόγλου, το ίδιο ισχύει και θα ισχύει για οποιαδήποτε επιχείρηση η οποία έχει «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τους δημότες της Καβάλας.
Εδώ κολλάει το <<συγχαρητήρια Τάσο>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου