Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Κραυγή αγωνίας για το Γυμνάσιο-Λύκειο Κρηνίδων - Επικίνδυνο πλέον το κτίριο - Λεφτά για φιέστες και δημόσιες σχέσεις υπάρχουν στον Μεγάλο και Ισχυρό Δήμο Καβάλας

Κραυγή αγωνίας η επιστολή - πρόσκληση σ' έκτακτη Γενική Συνέλευση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου Κρηνίδων, όπου αναγράφεται ότι πλέον το κτίριο είναι επικίνδυνο για τους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου - Λυκείου.

Λόγω της κατάστασης που έχει περιέλθει από την αδιαφορία (;) την ανικανότητα(;) του Μεγάλου και Ισχυρού Δήμου Καβάλας υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών από πτώση σοβάδων, από πτώση από τα λιμνάζοντα νερά, όπως και από ηλεκτροπληξία!!!!

Αλήθεια υπεύθυνος ασφαλείας γι' αυτό το  δημόσιο κτίριο άραγε υπάρχει; Ποιος υπογράφει ότι αυτό το κτίριο είναι ασφαλές προς τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα του; Και αν τα γνωρίζουν όλα αυτά τα θέματα ασφάλειας του κτιρίου πότε θα παρέμβουν;

Διαβάστε παρακάτω την συγκλονιστική επιστολή των δύο Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου - Λυκείου Κρηνίδων.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Κρηνίδων σας καλούν σε έκτακτη γενική συνέλευση τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 6:00μμ.

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτίριο του σχολείου μας έχουν δημιουργήσει ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον εκπαίδευσης για τα παιδιά μας. Κάθε φορά που βρέχει η οροφή στάζει νερά πάνω σε μαθητές και καθηγητές, τρέχουν νερά μέσα από τα καλώδια των φωτιστικών και των διαδραστικών πινάκων με σοβαρότατο κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος από την πτώση σοβάδων στα κεφάλια των παιδιών και κίνδυνος πτώσης από τα νερά που μαζεύονται και λιμνάζουν, μέχρι να στεγνώσουν, για μέρες.

Με δεδομένη τη θέλησή μας να υπερασπίσουμε το σχολείο, από το οποίο οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αποφοιτήσει, δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς, γιατί η φοίτηση των παιδιών μας σε ένα ασφαλές σχολείο είναι υπόθεση όλων μας.

Για όλα τα παραπάνω σας παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, προκειμένου όλοι μαζί να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση με στόχο τα παιδιά μας να αποκτήσουν επιτέλους το σχολείο που τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου