Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Πρωταθλητές σε ώρες εργασίας στην Ευρώπη οι Έλληνες. Δουλεύουμε τις διπλάσιες ώρες από τους Γερμανούς.


Περισσότερες ώρες από όλους τους Ευρωπαίους εργάζονται οι Έλληνες ενώ στην παγκόσμια λίστα βρίσκονται στην τέταρτη θέση.
Σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία του ΟΟΣΑ, οι Έλληνες εργαζόμενοι είναι «πρωταθλητές» στην Ευρώπη, με 2.042 ώρες ανά έτος κατά μέσο όρο. Στη Γερμανία αντίστοιχα, οι ώρες εργασίας ανέρχονται σε 1.371.
Σε διεθνές επίπεδο η Ελλάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση μετά το Μεξικό με 2.246 ώρες, την Κόστα Ρίκα με 2.230 ώρες και τη Ν. Κορέα με 2.113 ώρες. Στην Αμερική οι ώρες εργασίας ανέρχονται σε 1.790.Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, ο «μέσος
όρος του χρόνου εργασίας» αφορά στο σύνολο του οικονομικά ενεργού πληθυσμού και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όλες οι μορφές απασχόλησης (πλήρης και μερική).

Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου