Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ! Ο κ. ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΑΡ!


Κάθε όριο φαίνεται πως περνά ο ΤΑΡ και οι συνεργαζόμενες εταιρείες. Στην προσπάθεια τους να καλοπιάσουν τους κατοίκους των Φιλίππων, κάνουν δωρεά δύο υπολογιστών στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Κρηνίδων. Μάλιστα σε ρόλο διαφημιστή τους, ο διευθυντής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, κ. Βαγενάς, ο οποίος στους δύο υπολογιστές είδε την σωτηρία της παγκόσμιας παιδείας αλλά ξέχασε να δεί τους κινδύνους από τη διέλευση του αγωγού. Κύριε Βαγενά, δεν θέλουμε σκοτωμένα παιδιά με δύο υπολογιστές, θέλουν ζωντανά
παιδιά με πολλούς υπολογιστές. Ελπίζουμε οι διευθυντές  των δύο σχολείων των Κρηνίδων να μην δεχθούν τα δωράκια , όπως επίσης και οι σύλλογοι γονέων. Εμείς, για να είμαστε δίκαιοι, δίνουμε τις δηλώσεις του κ. Βαγενά από την ηλεκτρονική σελίδα Κ-τύπος:
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας ευχαριστεί την εταιρεία Bonatti, για τη δωρεά δύο σταθερών υπολογιστών στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Κρηνίδων. «Χορηγίες σαν αυτή της εταιρείας σας, συντελούν στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ευελπιστούμε να αποτελέσουν ξεχωριστό παράδειγμα», αναφέρει ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας, Απόστολος Βαγενάς, στο ευχαριστήριο μήνυμά του.

Η Πρωτοβουλία Φιλίππων  ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΔΎΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ! Αρκεί η Bonatti  και ο κ. Βαγενάς, να φύγουν για πάντα από τις ζωές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου