Η Πρωτοβουλία Τοπικής Ανάπτυξης Φιλίππων, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ...Ή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...


Γράφει ο  Ιος: Μαθαίνω ότι τις προηγούμενες μέρες οργανώθηκαν δυο συγκεντρώσεις στο πρώην Δημαρχείο στις Κρηνίδες με πλήρη αποτυχία.
Την πρώτη την οργάνωσε η συντονιστική επιτροπή πολιτών της περιοχής των Φιλίππων που είναι κατά της όδευσης του αγωγού από τα χωράφια του κάμπου των Φιλίππων.
Να διευκρινίσουμε ότι ενημερωθήκαν όλοι ότι: αν για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να παραβρεθούν οι ίδιοι να ερχόταν κάποιος άλλος στην θέση τους για να ενημερωθεί,αντιπρόεδρος,μέλος κτλ.τονίζοντας την σημαντικότητα της συνάντησης.
Και την δεύτερη ο Όμηρος  Κυριακίδης (στην πρώτη απουσίαζε εκτός Καβάλας) Πρόεδρος της κοινότητας των Κρηνίδων.
Να έρθουμε στην πρώτη (αλλά και στην δεύτερη)καλέστηκαν όλοι οι πρόεδροι των κοινοτήτων της περιοχής μας,Αμυγδαλεώνα,Κρηνίδων,Φιλίππων,Ζυγού, Λυδίας,Κρυονερίου και Πολυστύλου.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να
γίνει συζήτηση ώστε να ακούσουν η της συντονιστικής πια είναι η θέση των προέδρων,τι ακούνε από τους κατοίκους,τις ανησυχίες τους για τον αγωγό ΤΑΠ,και να τους ενημερώσουν για τις τρέχοντες εξελίξεις.
Θέλετε να μάθετε πόσοι ήρθαν……μόνο ένας,και προς τιμήν του ήταν ο πρόεδρος τον Φιλίππων αν δεν κάνω λάθος λέγεται Μπαμπατζάνης Γεώργιος.
Η δεύτερη λοιπόν έγινε από τον πρόεδρο των Κρηνίδων ξέρετε πόσοι ήρθαν……κανείς.

Όταν τους καλεί σε συγκέντρωση ο ΤΑΠ δίνουν όλοι (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) το παρόν.

Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα,οι πρόεδροι των κοινοτήτων ποιον εκπροσωπούν,
τον ΤΑΡ η τους πολίτες που τους ψήφισαν; δεν έπρεπε να δώσουν όλοι το παρόν


σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί τους κατοίκους των κοινοτήτων τους; τι συμβαίνει……. πολλά ακούγονταν που μου φενόντουσαν σενάρια αδύνατα να τα πιστέψω,αλλά τώρα άλλαξα γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει 40μερες κοσκινίζει.
    Οτα έχεις να κάνεις με άσχετους απο κοινωνικά κινήματα αυτά συμβαίνουν,είναι απλά ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή